Omatoimivuokraus - avokanootit

Avokanootti - alumiininen

Avokanootti, alumiininen. Paikat kahdelle hengelle. Vuokra sisältää kanootin, 2 melaa, kelluntaliivit, istuinalustat sekä A3-kokoiset laminoidun kartan Lohjanjärvestä (toisella puolella Hiidenvesi).

Päivähinta: Vuokrauksen päivähinta on 30€/pvä. Varauksen kestoaika klo 7:00 - 20:00. Tee varaus järjestelmään viimeistään edellisenä päivänä valinnasta 'Tuntihinnoittelu'.
Jos haluat varauksen kuluvalle päivälle soita +358 40 777 2988 - osa kalustosta ei ole omatoimisen vuokrauksen piirissä ja varataan erikseen. Jos haluat varata kanootin useammaksi päiväksi, tee varaus kunkin päivän osalta erikseen.

Viikonloppuhinta: Viikonloppuhinta alkaen perjantaista klo 16 sunnuntaihin klo 20 on 60,- eur. Viikonloppuvaraukset tapahtuvat valinnasta 'Vuorokausihinnoittelu'. Järjestelmä tarjoaa aloituspäiväksi perjantait. Lopetuspäiväksi on järjestelmäsyistä valittava seuraava maanantai.

Maksettuasi ostoskorin saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen varausvahvistuksen, joka sisältää ohjeet kanootin käyttöönotosta ja palautuksesta sekä lukon koodin. Kalustopisteemme sijaitsee Lohjanjärven Hiidensalmessa Kokkokallionkadulla - matkaa rantaan n. 20 metriä. Avokanootti sijaitsee paikalla nro 1.

Mikäli varauksessa ilmenee ongelmia ota yhteys 040 777 2988 tai melonta@aquaprosuomi.fi.
Verkkokauppamme kautta tapahtuva kanootinvuokraus tapahtuu omatoimivuokrauksena ja on tarkoitettu melonnan perustaidot omaaville henkilöille (suoritettu melonnan peruskurssi tai tai riittävän melontakokemuksen tuomat perustaidot).. Hyväksymällä tilauksen yhteydessä toimitusehdot vahvistat omaavasi tarvittavat taidot. VUOKRAUSEHDOT:
  • Uimataito välttämätön
  • Ei alkoholin vaikutuksen alaisena vesille
  • Melontaliivit kaikilla päällä
Lohjanjärven kohteisiin voit tutustua täällä aquaprosuomi.fi/melonta/kohteet-lohjan-keskustan-lahistolla