Omatoiminen kanoottivuokraus

Klikkaa tästä kirjoittaaksesi tekstiä

VUOKRAUSEHDOT:

  • Uimataito välttämätön
  • Ei alkoholin vaikutuksen alaisena vesille
  • Melontaliivit kaikilla päällä

Muu vuokraus toimii edelleen normaalisti varaamalla kaluston sähköpostitse (melonta@aquaprosuomi.fi) tai puhelimitse (040 770 3658 tai 040 777 2988) ja sopimalla päivän ja kellonajan luovutukselle.

Omatoiminen kanootinvuokraus:

Kalustopisteellämme Kokkokallionkadulla Lohjanjärven Hiidensalmessa on teline, jonka numeroiduilla paikoilla kukin kanootti on lukittuna omalla paikallaan. Matkaa rantaan on n. 20 metriä. Vuoden 2022 vuokraukset ostettavissa alkaen pe 27.5.2022.

Omatoimivuokrauksen edellytys on suoritettu melonnan peruskurssi tai riittävän melontakokemuksen tuomat perustaidot.

Hyväksymällä tilauksen yhteydessä toimitusehdot vahvistat omaavasi tarvittavat taidot.

Kanootin vuokraus tapahtuu verkkokaupassamme osoitteessa aquaprosuomi.johku.com/. Pääset vuokraamaan kalustoa myös suoraan kotisivujen kalustotyypittäisillä sivuilla sijaitsevista kajakkikohtaisista linkeistä - linkit ko. sivuille löytyvät vasemmalta palstalta.

Varaus voidaan tehdä aikaisintaan seuraavalle päivälle. Jos kanootti halutaan varata useammalle perättäiselle päivälle, jokaisesta päivästä tehdään oma varaus ostoskoriin. Viikonloppuvarauksille on oma valintansa.

Maksuvälineinä verkkokaupassamme käyvät tavallisimmat kortit ja verkkopankkimaksut, MobilePay, Smartumin verkkomaksu ja ePassi. Varauksen jälkeen saat sähköpostilla varausvahvistuksen, josta selviää kanootin paikkanumero ja numerolukon koodi sekä palautusohjeet. Kanootin käytön ajaksi lukkovaijeri lukitaan telineeseen omalle paikalleen.

Tervetuloa kokeilemaan! Palautetta otamme mielellämme vastaan osoitteeseen melonta@aquaprosuomi.fi.