Omatoiminen kanoottivuokraus

Vuoden 2022 omatoimivuokraukset ostettavissa verkkokaupassamme!

Muu vuokraus toimii edelleen normaalisti varaamalla kaluston sähköpostitse (melonta@aquaprosuomi.fi) tai puhelimitse (040 770 3658 tai 040 777 2988) ja sopimalla päivän ja kellonajan luovutukselle.

Omatoiminen kanootinvuokraus:

Kalustopisteellämme Hiidensalmessa on teline, jonka numeroiduilla paikoilla kukin kanootti on lukittuna omalla paikallaan.

Omatoimivuokraus on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat käyneet melonnan peruskurssin tai joilla on riittävän melontakokemuksen tuomat perustaidot.

Kanootin vuokraus tapahtuu verkkokaupassamme osoitteessa aquaprosuomi.johku.com/. Varaus voidaan tehdä aikaisintaan seuraavalle päivälle. Jos kanootti halutaan varata useammalle perättäiselle päivälle, jokaisesta päivästä tehdään oma varaus ostoskoriin. Viikonloppuvarauksille on oma valintansa.

Maksuvälineinä verkkokaupassamme käyvät tavallisimmat kortit ja verkkopankkimaksut, MobilePay, Smartumin verkkomaksu ja ePassi. Varauksen jälkeen saat sähköpostilla varausvahvistuksen, josta selviää kanootin paikkanumero ja numerolukon koodi sekä palautusohjeet. Kanootin käytön ajaksi lukkovaijeri lukitaan telineeseen omalle paikalleen.

Tervetuloa kokeilemaan! Palautetta otamme mielellämme vastaan osoitteeseen melonta@aquaprosuomi.fi.