Otsikko

Olemme aloittamassa heinäkuun 2020 puolivälissä kokeilun omatoimisesta kanoottivuokrauksesta. Aloituksen ajankohdasta ilmoitamme Facebook -sivullamme.


Kalustopisteellämme Hiidensalmessa on teline, jonka numeroiduilla paikoilla kukin kanootti on lukittuna omalla paikallaan. Kalustona tässä aloitusvaiheessa on alumiininen avokanootti ja 3 muovista retkiyksikköä (2 kpl Bigfoot ja 1 kpl Robson Puffin).

Omatoimivuokraus on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat käyneet melonnan peruskurssin tai joilla on riittävän melontakokemuksen tuomat perustaidot.

Kanootin vuokraus tapahtuu verkkokaupassamme osoitteessa

https://aquaprosuomi.johku.com/. Varaus voidaan tehdä aikaisintaan seuraavalle päivälle. Tutustuthan varausohjeisiin - tarkoitus on, että varaus tehdään aina iltaan asti vaikka käyttö olisikin pienempi. Tällä pyrimme estämään tilanteet, että kanoottia ei ole tarkistettu ennen seuraavaa vuokrausta. Jos kanootti halutaan varata useammalle perättäiselle päivälle, jokaisesta päivästä tehdään oma varaus ostoskoriin. Useamman päivän kertavalinta päivämäärävälillä ei ole mahdollinen.

Maksuvälineinä verkkokaupassamme käyvät tavallisimmat kortit ja verkkopankkimaksut. Varauksen jälkeen saat sähköpostilla varausvahvistuksen, josta selviää kanootin paikkanumero ja numerolukon koodi sekä palautusohjeet. Kanootin käytön ajaksi lukkovaijeri lukitaan telineeseen omalle paikalleen.

Tervetuloa kokeilemaan! Palautetta kokeilusta otamme mielellämme vastaan osoitteeseen melonta@aquaprosuomi.fi.