Melontakoulutus


Kajakkimelonnan alkeiskurssi

Melonnan alkeiskurssi on Suomen Melonta- ja Soutuliiton suosituksen mukainen ja kouluttajana toimii Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry:n hyväksymä kouluttaja.

Kurssin kokonaiskesto on 10 tuntia.

#olenmeloja


Kurssipaikka: Aquapron kalustopiste Kokkokallionkadulla Lohjanjärven Hiidensalmessa (sijainti kartalla aquaprosuomi.fi/yhteystiedot).

Kurssin hinta on 100 €/henkilö. Kurssin suoritettuasi saat 2 kajakin päivävuokrausta puoleen hintaan kuukauden ajan kurssin suorittamisesta.

Ryhmän koko maksimissaan 8 henkilöä.

Hinta sisältää:
- Melontakaluston ja kelluntaliivit
- Suomen melonta- ja soutuliitto ry:n julkaiseman kajakkimelonnan opaskirjasen, jossa on perustiedot melontatekniikasta, melonnan historiasta Suomessa,
melonnan eri harrastusmuodoista ja vesillä liikkumisesta.
- Melontakurssitodistuksen ja Meloja 1 -kortin.
Meloja 1 -kortilla (Euro Paddle Pass) voit kajakkivuokraamoissa tarvittaessa osoittaa, että olet
käynyt alkeiskurssin.
- Kurssin suoritettuasi saat 2 kajakin päivävuokrausta
puoleen hintaan kuukauden ajan kurssin suorittamisesta.

2 kajakin päivävuokrausta
-50%

Kesän 2022 yleiset kajakkimelonnan alkeiskurssit:

Kurssi toteutetaan 3 iltana: ke 1.6, to 2.6 ja ma 6.6 klo 17.30 - 21.00. Kokonaiskesto n. 10 tuntia. Kurssi toteutetaan pääasiassa vesillä liikkuen.

Kurssille voit ilmoittautua verkkokaupassamme osoitteessa aquaprosuomi.johku.com tai alla löytyvästä verkkokaupan varauslinkistä. Jos varaat kerralla kurssipaikan useammalle henkilölle, ilmoitathan muiden osallistujien nimet ja yhteystiedot meille sähköpostilla osoitteeseen melonta@aquaprosuomi.fi (verkkokauppa ei mahdollista kuin yhden henkilön tietojen syöttämisen)

Verkkokaupassamme on varauduttu Smartumin ja ePassin verkkomaksuihin sekä MobilePay:hin. Mikäli haluat maksaa Eazybreak-mobiilimaksulla, Smartumin liikuntasetelillä tai lahjakortilla ota yhteyttä sähköpostitse melonta@aquaprosuomi.fi.


Varustautumisohje kurssille
Melonnan peruskurssin sisältösuositus